Circulaţia trenurilor a revenit la normal, toate liniile de cale ferată afectate de vreme sunt operaţionale

Compania Naţională de Căi Ferate (CFR) informează joi că începând cu ora 16:00 toate liniile de cale ferată afectate de vremea nefavorabilă sunt operaţionale, iar circulaţia trenurilor a revenit la normal.

277 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor a revenit la normal, toate liniile de cale ferată afectate de vreme sunt operaţionale

Circulaţia trenurilor a revenit la normal, toate liniile de cale ferată afectate de vreme sunt operaţionale

"Echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Timişoara, Iaşi şi Braşov au finalizat toate operaţiunile desfăşurate pe distanţele Topolovăţ - Recaş, Nădejdea - Lunca de Mijloc - Livezi Ciuc şi Silhoasa - Larion - Grădiniţa – Coşna, unde au acţionat permanent încă din cursul nopţii pentru eliberarea liniilor de cale ferată de arborii prăbuşiţi de pe versanţi, remedierea deranjamentelor la linia de contact şi înlocuirea elementelor avariate", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La această oră toate magistralele feroviare sunt operaţionale, nu există trenuri blocate, iar trenurile circulă în condiţii normale de trafic.

Dispeceratele CFR vor menţine în continuare legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar şi vor transmite permanent informaţii despre condiţiile meteo şi de trafic înregistrate pe fiecare regională de cale ferată, mai spune compania.

CFR arată va lua în continuare toate măsurile necesare pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Totodată, CFR Călători a majorat joi numărul trenurilor anulate din cauza condiţiilor meteo de la 61, la ora 12:50, la 74, la ora 15:30, informează compania. Acestea trebuiau să circule joi şi vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici