Circulaţia trenurilor între Arad şi Deva, blocată după ce o basculantă a rupt firele electrice

Circulaţia feroviară între Arad şi Deva este blocată, marţi, după ce o basculantă a rupt firele electrice de alimentare, în zona localităţii arădene Şiria, reprezentanţii CFR Călători spunând că un tren este afectat de acest incident.

96 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor între Arad şi Deva, blocată după ce o basculantă a rupt firele electrice

Circulaţia trenurilor între Arad şi Deva, blocată după ce o basculantă a rupt firele electrice (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Poliţiei Judeţene Arad, o basculantă a rupt firele electrice ale magistralei feroviare Arad-Deva, incidentul având loc în zona localităţii Şiria, pe un drum judeţean.

Şoferul a uitat să coboare bena vehiculului şi a agăţat firele electrice.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un tren era programat să circule pe linia respectivă în intervalul în care este prevăzută întreruperea circulaţiei, dar va fi deviat. Este vorba de trenul Regio 2705 Petroşani-Arad, care va ajunge la destinaţie prin Aradul Nou.

Conform CFR Călători, echipele de tehnicieni sunt la faţa locului şi vor remedia problema în jurul orei 14.00.

Poliţia Transporturi Feroviare Arad a început o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici