Circulaţia trenurilor, oprită în Bistriţa –Năsăud după ce un marfăr a deraiat. Probleme sunt şi în traficul rutier. Care este situaţia drumurilor

Circulaţia feroviară rămâne oprită, vineri dimineaţă, între Vişeul de Jos şi Salva, judeţul Bistriţa –Năsăud, unde un tren de marfă a deraiat joi seara. Traficul feroviar este blocat şi în judeţul Dâmboviţa. Probleme se înregistrează şi în traficul rutier pe mai multe drumuri.

494 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor, oprită în Bistriţa –Năsăud după ce un marfăr a deraiat. Probleme sunt şi în traficul rutier. Care este situaţia drumurilor

Circulaţia trenurilor oprită în Bistriţa –Năsăud după ce un marfăr a deraiat. Probleme şi în traficul rutier în mai multe judeţe. Care este situa'ia drumurilor

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN64, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea către Băile Olăneşti, în oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza fisurilor majore la partea carosabilă, în urma unei alunecări de teren.

Restricţia de circulaţie este semnalizată corespunzător, traficul desfăşurându-se pe un fir alternativ pe celălalt sens, fiind montate semafoare pentru fluidizare.

În judeţul Bacău, traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN12B pe sensul de mers Târgu Ocna către Slănic Moldova, la kilometrul 0+450 de metri, din cauza fisurilor majore la partea carosabilă, în urma infiltrării apei.

În judeţul Sibiu, peDN1 Avrig – Arpaşu de Jos, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii dense, care a redus vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri.

Circulaţia feroviară rămâne oprită pe secţia de cale ferată 409, între Vişeul de Jos şi Salva, staţia Dealul Ştefăniţei, în judeţul Bistriţa –Năsăud, pentru remedierea macazelor afectate în urma deraierii, în cursul zilei de 15 martie 2018, a unui tren de marfă încărcat cu cherestea.

Călătorii care, vineri dimineaţă, călătoresc cu trenurile R 4110 şi R 4133, care circulă în relaţia Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca, vor fi preluaţi de maşini.

În judeţul Dâmboviţa, traficul feroviar este blocat pe secţia de cale ferată 904, între staţiile Fieni şi Pietroşiţa, din cauza alunecării terasamentului la kilometrul 65+150 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici