Circulaţie în condiţii de iarnă pe DN 1 şi DN 1 A, în zona de munte

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, joi seară, pe drumul naţional 1, în zona Văii Prahovei ,şi pe DN 1 A, în zona localităţii prahovene Cheia, opt utilaje ale secţiei Drumuri Naţionale Prahova acţionând pentru deszăpezire.

72 afișări
Imaginea articolului Circulaţie în condiţii de iarnă pe DN 1 şi DN 1 A, în zona de munte

Circulaţie în condiţii de iarnă pe DN 1 şi DN 1 A, în zona de munte (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, joi seară, pe drumul naţional 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei şi pe drumul naţional 1 A, în zona localităţii prahovene Cheia, precum şi la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, zone în care ninge de mai multe ore.

Cinci utilaje de deszăpezire acţionează pe Valea Prahovei pe DN 1 şi alte trei utilaje de deszăpezire se află în zona de munte a DN 1 A, curăţând zăpada şi împrăştiind materiale antiderapante.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, miercuri, că până vineri la prânz vor fi precipitaţii în toată ţara, de până la 20-25 de litri pe metru pătrat, iar vântul va bate cu putere, în rafale de până la 50 de kilometri pe oră.

Potrivit informării ANM, la munte şi, trecător, în sudul Banatului, estul Transilvaniei şi nordul Moldovei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici