Circulaţie îngreunată pe A1 Bucureşti-Piteşti. S-a format o coloană de maşini pe 6 kilometri

  • Traficul rutier este intens, marţi seara, pe sensul spre Piteşti al Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti.
  • Pe un tronson s-au format coloane de maşini, anunţă Centrul Infotrafic.
3412 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe A1 Bucureşti-Piteşti. S-a format o coloană de maşini pe 6 kilometri

Circulaţie îngreunată pe A1 Bucureşti-Piteşti. S-a format o coloană de maşini pe 6 kilometri

Se circulă în condiţii de aglomeraţie, fiind coloană în mişcare de 6 kilometri, pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu.

Marţi până la ora 21:00, circulaţia este restricţionată pe a doua bandă pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 29 – 31, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, întrucât se efectuează lucrări de frezare a carosabilului.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici