Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, după ce un copac a căzut pe şosea

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, marţi după-amiază, pe DN 1, între staţiunile Sinaia şi Buşteni de pe Valea Prahovei, după ce un copac a căzut pe şosea, blocând sensul de urcare spre munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

94 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, după ce un copac a căzut pe şosea

Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, după ce un copac a căzut pe şosea (Imagine: Adrian Pogingeanu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilorPoliţiei Prahova, circulaţia DN 1 este blocată pe sensul de mers Ploieşti - Braşov, între staţiunile Sinaia şi Buşteni, după ce un copac a căzut pe carosabil.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară alternativ, pe singura bandă a drumului rămasă liberă, traficul fiind dirijat de poliţişti.

În zonă sunt aşteptate să ajungă echipe de la Secţia Drumuri Naţionale, care vor tăia şi îndepărta de pe şosea copacul căzut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici