Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, spre Bucureşti

Circulaţia pe drumul naţional 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, s-a desfăşurat cu dificultate, luni după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, sute de turişti care şi-au petrecut sărbătorile de Paşti la munte întorcându-se către Ploieşti şi Bucureşti.

90 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, spre Bucureşti

Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, spre Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, DN 1 era aglomerat în special pe raza staţiunii prahovene Buşteni, unde, pe sensul de coborâre, s-a format o coloană de maşini care circula bară la bară, iar şoferii au fost nevoiţi să ruleze cu viteză redusă, de maximum 20 - 30 de kilometri pe oră.

Reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere Prahova au afirmat că DN 1 s-a aglomerat pe raza judeţului Braşov, în zona staţiunii Predeal, motiv pentru care, la un moment dat, în cursul după-amiezii de luni, poliţiştii braşoveni au luat decizia ca o parte din maşinile care au vrut să intre pe DN 1 către Ploieşti şi Bucureşti să fie redirecţionate pe DN 1 A, pe ruta Braşov - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Ulterior s-a renunţat la redirecţionarea circulaţiei către DN 1 A, traficul desfăşurându-se în continuare pe DN 1, pe Valea Prahovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici