Circulaţie îngreunată pe DN1 si DN1 A. La munte ninge viscolit

Circulaţia pe drumurile naţionale 1 şi 1 A este îngreunată, sâmbătă dimineaţă, în condiţiile în care DN 1 este foarte aglomerat din cauza numărului mare de turişti care se îndreaptă spre munte pe Valea Prahovei, iar pe DN 1 A, în zona de munte, ninge viscolit.

812 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN1 si DN1 A. La munte ninge viscolit

Circulaţie îngreunată pe DN1 si DN1 A. La munte ninge viscolit

Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, pe Valea Prahovei.

Potrivit Poliţiei Prahova, pe sensul de urcare către munte s-a format o coloană de maşini care se întinde pe câţiva kilometri.

Circulaţia este îngreunată în special pe raza oraşului Comarnic, însă drumul este aglomerat până în staţiunea prahoveană Buşteni. Pe Valea Prahovei nu mai ninge, însă carosabilul este umed.

Circulaţia rutieră este, de asemenea, îngreunată şi pe drumul naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi care este circulat în special de TIR-uri, care nu au acces pe DN 1 în week-end.

Potrivit Poliţiei Prahova, pe DN 1 A în localitatea prahoveană Cheia, aproape de graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşo ninge viscolit, iar pe carosabil s-a aşternut un strat subţire de zăpadă frământată. n zonă acţionează utilaje de deszăpezire. În zonă nu s-au format coloane de maşini întrucât valorile de trafic sunt relativ reduse, au precizat poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici