Circulaţie îngreunată pe trei drumuri naţionale din Vâlcea şi Mehedinţi, din cauza zăpezii

Circulaţia este îngreunată, luni seară, pe anumite sectoare ale DN 67D Baia de Aramă - Băile Herculane din judeţul Mehedinţi, DN 7A Brezoi - Voineasa şi DN 7D Câinenii Mici - Poiana din Vâlcea, informează CNADNR.

178 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe trei drumuri naţionale din Vâlcea şi Mehedinţi, din cauza zăpezii

Circulaţie îngreunată pe trei drumuri naţionale din Vâlcea şi Mehedinţi, din cauza zăpezii (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Pe DN 67D, traficul este îngreunat între kilometrii 58 şi 76+830, unde stratul de zăpadă este de 1-2 centimetri.

Pe DN 7A, între kilometrii 40 şi 63, zăpadă atinge până la 4 centimetri, iar pe DN 7D, între kilometrii 24 şi 31+360, stratul măsoară între 5 şi 10 centimetri.

Pe aceste sectoare de drum, se acţionează cu utilaje, în vederea asigurării circulaţiei rutiere, precizează Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Potrivit CNADNR, luni, în intervalul 12:00-16:00, pe drumurile naţionale s-a acţionat cu 336 autoutilaje şi au fost răspandite 2.421 tone material antiderapant şi 0,8 tone clorură de calciu.

CNADNR roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată etc).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33 şi 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici