Circulaţie îngreunată pe trei drumuri naţionale, în Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Vâlcea

Circulaţia pe DN 66A, DN 67D şi DN 7A este îngreunată marţi seară din cauza zăpezii, în judeţele Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Vâlcea, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

492 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe trei drumuri naţionale, în Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Vâlcea

Circulaţie îngreunată pe trei drumuri naţionale, în Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Vâlcea (Imagine: Arhivă Mediafax Foto)

Astfel, pe DN 66A, în judeţul Gorj, se circulă cu dificultate în zona Cerna Sat, unde s-a format o avalanşă.

Pe DN 67D Baia de Aramă - Băile Herculane, circulaţia este îngreunată între Godeanu (Mehedinţi) şi Băile Herculane (Caraş-Severin), iar pe DN 7A Brezoi - Voineasa, traficul se desfăşoară cu dificultate în zona staţiunii Voineasa din Vâlcea.

CNADNR mai precizează că, la ora 18.00, nu erau drumuri închise.

Potrivit sursei citate, marţi, între orele 5.00 şi 17.00, pe drumurile naţionale au lucrat, pentru deszăpezire, 334 de autoutilaje şi au fost răspândite 2.360 tone de materiale antiderapante.

CNADNR roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată etc).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici