Circulaţie oprită pe banda de urgenţă a Autostrada Soarelui, din cauza ridicării plăcilor de beton din carosabil | FOTO

Circulaţia este oprită pe A2, pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 17, din cauza ridicării plăcilor de beton din componenţa carosabilului, transmite Infotrafic.

1213 afișări
Imaginea articolului Circulaţie oprită pe banda de urgenţă a Autostrada Soarelui, din cauza ridicării plăcilor de beton din carosabil | FOTO

Circulaţie oprită pe banda de urgenţă a Autostrada Soarelui, din cauza ridicării plăcilor de beton din carosabil

"Lucrările de reparaţii se vor executa în cursul zilei de mâine, restricţia fiind semnalizată cu balize şi săgeţi luminoase. Precizăm că la această oră valorile de trafic sunt reduse pe Autostrada Soarelui", potrivit Infotrafic.

Zona a fost securizată cu balize şi săgeată luminoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici