Cîţu, după cifrele Eurostat: „Aşa mai omorâm un fake news despre „explozia" preţurilor”

  • „În România sunt cele mai ieftine alimente din UE!”, scrie Florin Cîţu pe pagina lui de Facebook.
  • „Mai duceţi-vă şi dumneavoastră pe la piaţă, pe la supermarket. Lăsaţi statisticile, mergeţi în lumea reală”, comentează o persoană.
  • Cel mai ridicat nivel al preţurilor în Uniunea Europeană a fost în Danemarca, Irlanda, Luxemburg, Suedia şi Finlanda.
365 afișări
Imaginea articolului Cîţu, după cifrele Eurostat: „Aşa mai omorâm un fake news despre „explozia" preţurilor”

„În România sunt cele mai ieftine alimente din UE!”, scrie premierul Florin Cîţu, după ce Eurostat a arătat că cele mai mici preţuri pentru bunurile de consum şi servicii în Uniunea Europeană sunt în România, Bulgaria şi Polonia. 

„Eurostat confirmă - în România sunt cele mai ieftine alimente din UE! P.S. Aşa mai omorâm un fake news despre <explozia> preţurilor”, arată postarea premierului.

„Mai duceţi-vă şi dumneavoastră pe la piaţă, pe la supermarket. Lăsaţi statisticile, mergeţi în lumea reală”, comentează o persoană.

„Cîţule, comparaţia prezentată nu exclude explozia de preţuri”, scrie o altă persoană.

Conform datelor prezentate marţi de Eurostat, nivelul preţurilor pentru bunurile de consum şi servicii în Uniunea Europeană a variat mult anul trecut, cele mai reduse preţuri fiind în România (55% din media UE), Bulgaria (56%) şi Polonia (58%).

Cel mai ridicat nivel al preţurilor în Uniunea Europeană a fost în Danemarca, Irlanda, Luxemburg, Suedia şi Finlanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici