Cîţu, reacţie la decizia Curţii de Apel Cluj. Aceasta a decis că nu e nevoie de o dovadă a vaccinării pentru a participa la nunţi şi concerte

  • Curtea de Apel Cluj a decis să anuleze în parte hotărârea de Guvern care condiţionează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR.
  • Decizia e cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
6046 afișări
Imaginea articolului Cîţu, reacţie la decizia Curţii de Apel Cluj. Aceasta a decis că nu e nevoie de o dovadă a vaccinării pentru a participa la nunţi şi concerte

Cîţu, reacţie la anularea condiţionării participării la nunţi şi concerte de dovada vaccinării

Premierul Florin Cîţu afirmă că anularea condiţionării participării la nunţi şi concerte de dovada vaccinării nu va schimba cu nimic deciziile Guvernului: „Vom ataca şi vom câştiga”.

Cîţu a fost întrebat în ce măsură decizia Curţii de Apel Cluj, care a anulat parţial, în prima instanţă, hotărârea de Guvern vizând condiţionarea participării la evenimente de dovada vaccinării, va schimba sau va influenţa politica măsurilor de relaxare.

„Nu va schimba, nu va influenţa. Vom ataca această decizie şi sperăm că vom câştiga”, a răspuns premierul.

Curtea de Apel Cluj a decis să anuleze în parte Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, care condiţionează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR.

Decizia e cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici