Ciucă anunţă că proiectul #NoiFacemUnSpital va beneficia de sprijinul Guvernului

  • Premierul Ciucă s-a întâlnit, marţi, cu reprezentantele şi fondatoarele Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.
  • El a dat asigurări că proiectul #NoiFacemUnSpital va beneficia de sprijinul Guvernului.
298 afișări
Imaginea articolului Ciucă anunţă că proiectul #NoiFacemUnSpital va beneficia de sprijinul Guvernului

FOTO Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantele şi fondatoarele Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

„ În cadrul întrevederii, au fost discutate şi analizate soluţii, inclusiv legislative, astfel încât, după finalizarea construcţiei primului Spital Naţional de Copii pentru Cancer, Boli Grave şi Traumă, asociaţia să se poată implica, în continuare, cu toată expertiza de care dispune, în buna funcţionare a spitalului, iar acest model să poată fi replicat şi în cazul altor unităţi medicale. Şeful Executivului a transmis aprecierile sale faţă de eforturile depuse de asociaţie şi de toţi cei implicaţi în acest demers şi a asigurat că proiectul #NoiFacemUnSpital va beneficia de sprijinul Guvernului. De asemenea, a salutat faptul că asociaţia s-a implicat şi a reacţionat pro-activ la crizele cu care sistemul medical din România s-a confruntat în ultimii ani, contribuind la identificarea celor mai bune soluţii”, transmite Executivul.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a evidenţiat deschiderea faţă de identificarea unui mecanism-pilot care să faciliteze implicarea asociaţiei şi după finalizarea proiectului, pentru a menţine astfel tot avantajul competitiv creat de dotările, ideile şi strategia acestuia.

Guvernul arată că discuţiile au vizat şi schimbările necesare în sistemul public de sănătate, cu accent pe prioritizarea nevoilor pacienţilor şi introducerea unor noi standarde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici