Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

Ciprian Ciucu, consilier PNL în cadrul Primăriei Capitalei, susţine că viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a acţionat în judecată „pentru defăimare” şi solicită despăgubiri de 10.000 de euro. Potrivit lui Ciucu, pe Bădulescu l-a deranjat o postare pe Facebook de acum un an.

115 afișări
Imaginea articolului Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

„Ca să vezi! M-a dat viceprimarul Bădulescu în judecată. Culmea este că el mă dă în judecată pentru... atenţie, pentru defăimare! Da, oameni buni! El mă dă pe mine în judecată pentru defăimare. După ce doi ani de zile mă face în fel şi chip, toată presa e plină de invectivele şi înjurăturile pe care mi le aruncă de la tribuna CGMB şi de oriunde. Nu mai departe de săptămâna trecută m-a jignit în stilu-i propriu, iar acum, ce să vezi? El vrea 10.000 de Euro pentru un comentariu de-al meu de pe Facebook, mai vechi de un an”, a scris, marţi, consilierul PNL Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Consilierul de la Primăria Municipiului Bucureşti a declarat agenţiei de presă MEDIAFAX că este vorba de o postare mai veche în care a scris despre Bădulescu că „se plimbă cu un jeepan care costă cât un apartament”.

„Este penibil ce face, tocmai el care ne jigneşte pe toţi mă dă pe mine în judecată”, a declarat pentru MEDIAFAX Ciprian Ciucu.

Aceasta este postarea de acum un an a lui Ciprian Ciucu, pentru care Bădulescu consideră că a fost defăimat: „Azi, la Europa FM, viceprimarul Badulescu "m-a atacat", dezvăluind publicului ascultător, că mă duc cu trotineta la Primărie. Ăsta e cel mai nasol lucru pe care l-a putut zice despre mine. Eu i-am văzut jeepanul, cred ca l-a costat mai mult decat un apartament în D. Taberei, dar nu maşina îl face pe om...”.

Până la momentul transmiterii ştirii, Aurelian Bădulescu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere pe acest subiect.

Între Aurelian Bădulescu şi Ciprian Ciucu există dispute la aproape fiecare şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. La ultima şedinţă, Aurelian Bădulescu l-a făcut nesimţit pe Ciprian Ciucu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici