CJSU Timiş propune instituirea carantinei în două localităţi, cu incidenţe de 8,5 şi 9,9 la mie

  • CJUS Timiş a adoptat două hotărâri prin care propune instituirea carantinei în localităţile Sânnicolau Mare şi Ciacova, unde incidenţa cazurilor de Covid a ajuns la 8,56, respectiv la 9,99 la mia de locuitori.
186 afișări
Imaginea articolului CJSU Timiş propune instituirea carantinei în două localităţi, cu incidenţe de 8,5 şi 9,9 la mie

CJSU Timiş propune instituirea carantinei în două localităţi, cu incidenţe de 8,5 şi 9,9 la mie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a adoptat vineri două hotărâri, ţinând cont de propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş şi avizele Institutul Naţional de Sănătate Publică, pentru instituirea carantinei în Sânnicolau Mare, unde incidenţa este 8,56/1000 de locuitori, şi Ciacova, unde incidenţa este de 9,99/1000 de locuitori.

Aceste hotărâri vor fi transmise Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei pentru emiterea ordinelor Comandantului Acţiunii privind instituirea măsurii de carantină zonală.

„Carantina se va institui începând cu data şi ora prevăzute în Ordinele Comandantului Acţiunii”, a informat Prefectura Timiş.

Tot în cadrul şedinţei CJSU Timiş de vineri a fost analizată cererea reprezentanţilor mai multor săli de fitness privind redeschiderea activităţii.

„Concluzia tuturor membrilor CJSU Timiş a fost să nu se aprobe redeschiderea acestor săli de sport, având în vedere faptul că în judeţul Timiş rata de infectare este de 5,76/ 1000 de locuitori şi în municipiul Timişoara, unde funcţionează o mare parte din aceste săli, rata de infectare a depăşit 7/1000 de locuitori”, a mai transmis Prefectuta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici