Cluj: Aproximativ 200 de Moşi Crăciun pe biciclete au dus cadouri unor copii cu deficienţe de auz

Aproximativ 200 de persoane costumate în Moş Crăciun au participat, sâmbătă seară, la un marş pe biciclete pe străzile din Cluj-Napoca şi au dus cadouri pentru 450 de copii cu deficienţe de auz şi vedere.

119 afișări
Imaginea articolului Cluj: Aproximativ 200 de Moşi Crăciun pe biciclete au dus cadouri unor copii cu deficienţe de auz

Cluj: Aproximativ 200 de Moşi Crăciun pe biciclete au dus cadouri unor copii cu deficienţe de auz

Participanţii la acţiune s-au adunat, sâmbătă seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au pregătit 450 de pachete pentru copiii de la liceele speciale pentru deficienţi de auz şi vedere, după care au pornit pe biciclete pe străzile din zona centrală.

Moşii pe biciclete au urmat traseul Bulevardul Eroilor - Piaţa Avram Iancu - Calea Dorobanţilor - Aleea Bibliotecii - Bulevardul 21 Decembrie 1989 - strada Memorandumului - Calea Moţilor - strada George Coşbuc - Aleea Stadionului, până la Sala Polivalentă, unde i-au aşteptat copiii, pe tot parcursul traseului fiind însoţiţi de agenţi de Poliţie Rutieră.â

Kertesz Levente, organizatorul acţiunii din partea asociaţiei “Clujul pedalează”, a spus că pachetele, care conţin dulciuri, jucării şi rechizite, au fost făcute cu ajutorul unor sponsori, dar şi din donaţiile unor copii de la o şcoală clujeană.

“Acum patru ani, când am iniţiat acest eveniment, nu ne-am gândit că va lua aşa o amploare, nu ne-am gândit că vom merge la liceele speciale pentru deficienţi de auz şi vedere, dar am luat decizia să facem mai mult, nu numai să împărţim bomboane pe stradă, ci să facem într-adevăr ceva bun pentru cei care au nevoie”, a spus Kertesz Levente, îninte de a pleca în marş spre Sala Polivalentă.

Potrivit acestuia, jucăriile din cele 450 de cadouri au fost donate de elevii Şcolii “Emil Isac”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici