Cluj: Cal căzut într-o fântână de 2 metri, salvat de pompieri cu ajutorul unui buldoexcavator

Pompierii din Cluj au salvat, luni, un cal care a căzut într-o fântână fără apă, la o adâncime de 2 metri în localitatea Aşchileul Mic, intervenind cu un echipament special de ridicare greutăţi şi un buldoexcavator, transmite corespondentul MEDIAFAX.

230 afișări
Imaginea articolului Cluj: Cal căzut într-o fântână de 2 metri, salvat de pompieri cu ajutorul unui buldoexcavator

Cluj: Cal căzut într-o fântână de 2 metri, salvat de pompieri cu ajutorul unui buldoexcavator

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că, iniţial, proprietarii calului au încercat să îl scoată, dar nu au reuşit şi au chemat pompierii.

„Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru salvarea unui cal în vârstă de 8 ani căzut într-o fântână fără apă, în localitatea Aşchileul Mic, judeţul Cluj, la o adâncime de circa 2 metrri. Câteva ore au încercat proprietarii să scoată calul, apoi au chemat pompierii care au intervenit cu un echipament de ridicare greutăţi şi cu un buldoexcavator pus la dispoziţie de Serviciul de Voluntari ai Primăriei Aşchileu reuşind, astfel, să îl salveze”, a spus Biriş.

La operaţiunea de salvare a calului a asistat şi medicul veterinar din comună care i-a administrat animalului calmante.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici