Cluj: Doi tineri suspectaţi de mai multe înşelăciuni prin metoda "accidentul", reţinuţi

Doi tineri suspectaţi de înşelăciuni prin metoda "accidentul" au fost prinşi în flagrant, miercuri, de poliţiştii din Cluj, după ce au primit de la o bătrână circa 4.000 de lei, ei fiind reţinuţi după ce au fugit cu maşina, fiind urmăriţi de anchetatori, care au făcut uz de armă.

441 afișări
Imaginea articolului Cluj: Doi tineri suspectaţi de mai multe înşelăciuni prin metoda "accidentul", reţinuţi

Cluj: Doi tineri suspectaţi de mai multe înşelăciuni prin metoda "accidentul", reţinuţi (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii au organizat, miercuri, o acţiune de prindere în flagrant a unor bărbaţi suspectaţi de comiterea unor înşelăciuni prin metoda "accidentul".

Astfel, doi bărbaţi din judeţul Călăraşi, de 21 şi 26 de ani, au fost interceptaţi în trafic, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, imediat după ce ar fi înşelat o femeie de 85 de ani, care le-ar fi dat circa 4.000 de lei.

Potrivit sursei citate, şoferul nu s-a conformat somaţiilor efectuate de poliţişti, continuându-şi deplasarea, iar poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, fiind instituite filtre la toate ieşirile din judeţ.

Cei doi au fost prinşi localitatea Luna, după ce şi-au abandonat autoturismul şi au fugit pe câmp, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, se arată în documentul citat.

În autoturism s-au găsit circa 20.000 de lei şi 40 de lire sterline, bani care ar proveni din comiterea de înşelăciuni.

"În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă, dar în urma acestei măsuri nicio persoană nu a fost rănită. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente", se mai arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici