Cluj: Două persoane, la spital în urma unui accident în care a fost implicată o maşină de Poliţie

Două persoane au fost transportate la spital, duminică, în urma unui accident produs în municipiul Cluj-Napoca, după ce un autoturism a lovit o autospecială de Poliţie aflată în misiune, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

130 afișări
Imaginea articolului Cluj: Două persoane, la spital în urma unui accident în care a fost implicată o maşină de Poliţie

Cluj: Două persoane, la spital în urma unui accident în care a fost implicată o maşină de Poliţie (Imagine: Mihai Dascalescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie aflată în misiune.

"Din primele cercetări, reiese că este vorba despre o neacordare de prioritate unei autospeciale care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un stâlp, două persoane fiind duse la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost condiţiile în care s-a produs accidentul", a declarat corespondentului MEDIAFAX Simona Vîrci.

Autospeciala circula dinspre Bulevardul Eroilor spre strada Dorobanţilor, având sirenele pornite, însă şoferul acesteia nu a putut evita impactul cu autoturismul care nu a acordat prioritate.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că autospeciala implicată în accident aparţine Serviciului de Acţiuni Speciale din Poliţia Cluj, în aceasta aflându-se trei poliţişti mascaţi şi trei persoane care urmau să fie duse la audieri în Palatul de Justiţie din Cluj-Napoca.

Conform surselor citate, persoanele rănite sunt dintre cele care urmau să fie audiate şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj.

În maşina care a produs accidentul se afla doar şoferul, care nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici