Cluj: Mai multe persoane autoevacuate dintr-un bloc în urma unei explozii la un apartament, nu sunt răniţi | VIDEO

Mai multe persoane s-au autoevacuat, marţi seara, dintr-un bloc de pe str. Fântânele din Cluj-Napoca în urma unei explozii la un apartament situat la parter care a fost inundat de fum dens, nefiind înregistraţi răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

642 afișări
Imaginea articolului Cluj: Mai multe persoane autoevacuate dintr-un bloc în urma unei explozii la un apartament, nu sunt răniţi | VIDEO

Cluj: Mai multe persoane autoevacuate dintr-un bloc în urma unei explozii la un apartament, nu sunt răniţi | VIDEO

 Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, marţi seară, corespondentului MEDIAFAX că geamurile apartamentului de la  parterul blocului în care a fost înregistrată explozia au fost crăpate nu şi sparte.  ”Mai mulţi locatari ai unui bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca s-au autoevacuat în urma unei explozii înregistrate la un apartament cu patru camere situat la parter. Au fost persoanele care locuiesc în  apartamentele învecinate cu cel afectat. Nu sunt anunţate persoane rănite, însă apartamentul este inundat de  fum dens. Se pare că nu a fost o explozie puternică, având în vedere faptul că nu au fost sparte geamurile  locuinţei, ci acestea sunt doar crăpate. Scara blocului nu a fost inundată de fum, astfel încât persoanele de la nivelurile superioare nu au nevoie să fie evacuate. Explozia a fost urmată de mai multe focare mici de  incendiu, ce au cuprins obiecte de mobilier din două camere, flăcările fiind stinse în timp scurt de către pompieri”, au spus sursele citate.  

Potrivit acestuia, pompierii au intervenit la locul evenimentului cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor şi un echipaj SMURD. ”Se cercetează cauzele care au dus la producerea deflagraţiei”, au subliniat reprezentanţii ISU Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici