Video Cluj: Peste 120 de gospodării inundate în Valea Drăganului în urma ploilor torenţiale - FOTO/VIDEO

Peste 120 de gospodării, subsoluri şi curţi au fost inundate, duminică, în localitatea Valea Drăganului, comuna Poieni, judeţul Cluj, în urma ploilor torenţiale căzute, apa depăşind pe anumite porţiuni o jumătate de metru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2272 afișări

Primarul comunei Poieni, Gheorghe Boca, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX că au fost acoperite de ape şi circa 15 hectare de teren agricol.

”Au fost ploi torenţiale şi cred că au fost peste 120 de litri de apă pe metru pătrat, oamenii din sat spun că nu au văzut niciodată aşa ceva. Au fost afectate peste 120 de gospodării, curţi şi subsoluri ale caselor, iar în anumite porţiuni apa a depăşit o jumătate de metru şi a acoperit şi 15 hectare de teren agricol, de culturi. Avem patru străzi din sat acoperite de ape şi a fost afectat şi un drum judeţean, dar am reuşit să intervenim la timp astfel că se poate circula pe el. Şi un pârâu, Valea Lungii, a ieşit din matcă”, a spus edilul.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, duminică, la rândul său, pentru corespondentul MEDIAFAX că la faţa locului intervin pompierii Detaşamentului Huedin pentru evacuarea apei.

”A fost o viitură, s-a scurs apa venită de pe versanţi”, a spus Biriş.

SURSĂ FOTO: Camelie Giurgiu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici