Cluj: Şapte vagoane ale unui tren dezafectat, cuprinse de un incendiu izbucnit în Gara Mică

Şapte vagoane ale unui tren dezafectat au fost cuprinse de un incendiu izbucnit, luni seară, în Gara Mică din Cluj-Napoca, pompierii intervenind cu trei autospeciale cu apă şi spumă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

354 afișări
Imaginea articolului Cluj: Şapte vagoane ale unui tren dezafectat, cuprinse de un incendiu izbucnit în Gara Mică

Cluj: Şapte vagoane ale unui tren dezafectat, cuprinse de un incendiu izbucnit în Gara Mică din Cluj-Napoca (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Vicenţiu Rendeş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că şapte vagoane ale unui tren dezafectat din Gara Mică din Cluj-Napoca au fost cuprinse de un incendiu izbucnit iniţial la un vagon, după care s-a extins.

"Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit lichidarea incediului după trei ore. Din primele cercetări rezultă că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de oamenii străzii care şi-au găsit adăpost în acel tren dezafectat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime", a spus Rendeş.

Reprezentanţii Regionalei CFR Cluj au declarat, la rândul lor, că trenul dezafectat era garat de câţiva ani pe o linie închisă şi era scos la casare.

"Pe durata intervenţiei pompierilor s-a oprit curentul pe liniile de înaltă tensiune în Gara Cluj-Napoca, patru trenuri de călători înregistrând întârzieri între 20 de minute şi două ore", au spus reprezentanţii Regionalei CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici