Cluj: Singura absolventă cu media 10 la bacalaureat vrea să devină medic, va da admitere la UMF

Singura absolventă din judeţul Cluj care a obţinut media 10 la bacalaureat, Ana Gheorghe Milea, a absolvit Colegiul Naţional "Emil Racoviţă” şi vrea să devină medic, urmând să dea admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

629 afișări
Imaginea articolului Cluj: Singura absolventă cu media 10 la bacalaureat vrea să devină medic, va da admitere la UMF

Cluj: Singura absolventă cu media 10 la bacalaureat vrea să devină medic, va da admitere la UMF

Ana Gheorghe Milea a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a pregătt constant pe tot parcursul anului pentru examenul de bacalaureat, nu pe ultima sută de metri.

"Sunt bucuroasă pentru această medie de 10 obţinută. A fost multă muncă şi în primul rând aş vrea să mulţumesc profesorilor de la liceul nostru care s-au implicat foarte mult, la toate materiile. Pentru bacalaureat m-am pregătit constant, pe tot parcursul anului, nu pot să spun că a fost o perioadă când m-am pregătit mai mult. Nu am lăsat totul pe ultima sută de metri, astfel încât nu mi-a fost greu în ultima perioadă. Acum mă pregătesc să dau admitere la UMF Cluj-Napoca, la Medicină Generală, vreau să devin medic, încă nu m-am gândit la vreo specializare. Sper să fie totul în regulă”, a spus absolventa.

Ana Gheorghe Milea a obţinut note de 10 la limba şi literatura română, matematică şi biologie.

"Colegii de clasă, profesorii şi conducerea şcolii m-au felicitat pentru rezultat”, a spus aceasta.

După examenul de admitere la Medicină, singura absolventă de 10 din judeţul Cluj va pleca la mare, să se relaxeze.

Promovabilitatea la bacalaureat în judeţul Cluj este de 82,18%, un singur absolvent obţinând media 10.

Anul trecut, promovabilitatea la bacalaureat a fost în judeţul Cluj de 73,91%, fiind înregistrate zece medii de 10.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici