Cluj: Subsoluri inundate în urma unei ploi torenţiale. 50 de apeluri în 30 de minute la ISU - FOTO

Echipele ISU Cluj intervin, marţi, în zeci de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri inundate în Cluj-Napoca şi comuna Floreşti, în urma unei ploi torenţiale însoţită de grindină, judeţul aflându-se sub cod portocaliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2030 afișări
Imaginea articolului Cluj: Subsoluri inundate în urma unei ploi torenţiale. 50 de apeluri în 30 de minute la ISU - FOTO

Cluj: Subsoluri inundate în urma unei ploi torenţiale. 50 de apeluri în 30 de minute la ISU - FOTO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că într-un interval de aproximativ 30 minute au fost înregistrate concomitent peste 50 de apeluri care solicitau intervenţia pompierilor în vederea scoaterii apei din subsolurile imobilelor de locuinţe.

„Şapte echipaje ale ISU Cluj intervin în zeci de cazuri pentru evacuarea apei din subsoluri inundate în Cluj-Napoca şi Floreşti în urma unei ploi torenţiale însoţită de grindină. Fenomenele meteorologice au fost semnalate printr-o avertizare de cod portocaliu, într-un interval de aproximativ 30 minute fiind înregistrate concomitent peste 50 de apeluri care solicitau intervenţia pompierilor în vederea scoaterii apei din subsolurile imobilelor de locuinţe. Deplasarea pentru intervenţii a echipajelor a fost prioritizată către locaţiile unde au fost estimate efecte mai mari ca urmare a acumulărilor de apă”, a spus Biriş.

Judeţul Cluj s-a aflat, marţi, sub cod portocaliu, fiind înregistrate descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici