Cluj: Un bărbat a murit după ce a fost acroşat de un TIR când cobora dintr-un autoturism

Un bărbat în vârstă de 39 de ani şi-a pierdut viaţa, duminică seară, după ce a fost acroşat de un TIR, în comuna clujeană Iclod, când cobora dintr-un autoturism oprit pe marginea drumului.

403 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un bărbat a murit după ce a fost acroşat de un TIR când cobora dintr-un autoturism

Cluj: Un bărbat a murit după ce a fost acroşat de un TIR când cobora dintr-un autoturism (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat, duminică seară, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era oprit cu autoturismul pe marginea drumului şi, când s-a dat jos din maşină, a fost acroşat de un TIR care se deplasa pe direcţia Dej - Cluj-Napoca.

”În urma acestui accident, bărbatul a decedat. În autoturism se mai aflau două fete minore. Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase băuturi alcoolice”, a spus Jucan.

Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit bărbatul.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj au trimis o ambulanţă la locul accidentului, dar medicii nu au mai avut ce face, victima fiind decedată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici