Cluj: Un fost prefect al judeţului a lovit o femeie cu un copil pe o trecere de pietoni

Fostul prefect al judeţului Cluj, Călin Platon, în prezent inspector guvernamental, a lovit cu maşina o femeie cu un copil de trei luni, care se aflau pe o trecere de pietoni dintr-un cartier din Cluj-Napoca, în urma accidentului cele două victime fiind transportate în stare gravă la spital.

61 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un fost prefect al judeţului a lovit o femeie cu un copil pe o trecere de pietoni

Cluj: Un fost prefect al judeţului a lovit o femeie cu un copil pe o trecere de pietoni (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, a declarat, sâmbătă, că accidentul a avut loc, vineri seară, pe o trecere de pietoni, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 32 de ani şi copilul acesteia au fost răniţi grav, fiind transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.

"Accidentul a avut drept cauză neacordarea de prioritate pietonilor. Şoferul unui autoturism, Călin Gavril Platon, a lovit pe o trecerea de pietoni din cartierul Grigorescu o femeie care traversa strada regulamentar împingând un cărucior în care se afla un copil de trei luni. Ambele victime au fost rănite grav şi au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor", a declarat Precup.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul nu era băut în momentul producerii accidentului.

Potrivit sursei citate, Poliţia a deschis pe numele lui Călin Platon dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

De asemenea, Precup a precizat că nu se ştie, încă, ce viteză a avut maşina cu care circula fostul prefect, aceasta urmând să se stabilească în urma anchetei.

Călin Platon nu a putut fi contactat pentru a oferi informaţii despre accident.

Platon a fost subprefect al judeţului Cluj şi prefect între 2008 şi 2009, iar în prezent este inspector guvernamental.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici