Cluj: Un profesor de la Universitatea Babeş Bolyai a cerut favoruri sexuale unei studente - VIDEO

Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a iniţiat procedura de excludere din universitate a unui profesor pentru "comportament inadmisibil şi reprobabil", după ce a fost filmat cerând favoruri sexuale unei studente pentru a o ajuta la licenţă.

1906 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un profesor de la Universitatea Babeş Bolyai a cerut favoruri sexuale unei studente - VIDEO

Cluj: Un profesor de la Universitatea Babeş Bolyai a cerut favoruri sexuale unei studente

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Universitatea "Babeş Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, Decanatul şi Colegiul Consiliului Profesoral al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul universităţii au iniţiat procedura de excludere din instituţia de învăţământ a profesorului Ilie Parpucea, pentru "comportament inadmisibil şi reprobabil".

"Decanatul şi Colegiul Consiliului Profesoral al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca au iniţiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea, pentru comportament inadmisibil şi reprobabil. Administratoarea Căminului Economica I, Elena Filip, şi-a înaintat demisia, în urma încălcării Regulamentului de cazare care a permis folosirea ilegală a spaţiului dintr-un cămin studenţesc de către cadrul didactic menţionat", se arată în comunicat.

Potrivit Ştirile ProTv, o studentă de anul III de la FSEGA l-a filmat pe profesorul de matematică Ilie Parpucea, în vârstă de 61 de ani, cu o cameră ascunsă, într-o cameră de cămin de la Economica I, acest fiind dezbrăcat.

Profesorul a fost filmat în timp ce îi spunea studentei, în camera de cămin, "Dezbracă-te că nu avem timp".

Studenta a declarat pentru ProTV că profesorul a încercat să pună mâna pe ea şi a întrebat-o dacă este pregătită, după care i-a spus să nu fie naivă.

Studenta a spus că nu se aştepta la acest comportament şi a fugit din cameră.

De asemenea, studenta a afirmat că îi ceruse lui Parpucea ajutorul la examenul de licenţă şi s-a întâlnit cu acesta de mai multe ori atât în biroul profesorului, cât şi în camera de cămin pe care o folosea cadrul didactic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici