Clujean condamnat la şase luni de închisoare cu executare, după ce câinele său a muşcat un copil

Un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, acuzat de vătămare corporală din culpă, după ce câinele său a muşcat un copil, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, după ce Curtea de Apel Cluj a respins recursul acestuia împotriva unei sentinţe a Judecătoriei Cluj-Napoca.

359 afișări
Imaginea articolului Clujean condamnat la şase luni de închisoare cu executare, după ce câinele său a muşcat un copil

Clujean condamnat la şase luni de închisoare cu executare, după ce câinele său a muşcat un copil (Imagine Arhiva: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, Adrian Dănilă, a declarat, marţi, că instanţa a respins, luni, ca nefondat, recursul înaintat de un bărbat din municipiul Cluj-Napoca împotriva unei sentinţe din 12 iunie a Judecătoriei, care l-a condamnat pe acesta la şase luni de închisoare cu executare pentru vătămare corporală din culpă.

Sentinţa Judecătoriei Cluj-Napoca rămâne astfel definitivă.

În 17 ianuarie 2009, un câine rottweiler a muşcat de cap un copil din vecini. Copilul a avut nevoie de câteva zeci de zile de tratament, iar de atunci face exerciţii de recuperare, după ce a avut o semipareză.

În 12 iunie, bărbatul, proprietarul câinelui, a fost condamnat de Judecătoriei Cluj-Napoca la şase luni de închisoare cu executare.

"Instanţa condamnă pe inculpatul C.C.D. la şase luni de închisoare pentru vătămare corporală din culpă. Admite în parte acţiunea civilă formulată de către partea civilă T.V. formulată prin reprezentanţii legali T.R. şi T.M.C. şi obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 200.000 lei, reprezentând daune morale", se arăta în încheierea Judecătoriei Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici