CNAIR reaminteşte participanţilor la trafic să circule cu atenţie în contextul avertizărilor meteo

CNAIR reaminteşte marţi participanţilor la trafic să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile impuse pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi, unde este cazul, având în vedere ultimele atenţionări de vreme rea emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), la nivelul ţării.

197 afișări
Imaginea articolului CNAIR reaminteşte participanţilor la trafic să circule cu atenţie în contextul avertizărilor meteo

CNAIR reaminteşte participanţilor la trafic să circule cu atenţie în contextul avertizărilor meteo

"De asemenea, atragem atenţia conducătoriilor auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", spune CNAIR.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi coduri galben şi portocaliu de ninsori, viscol şi ploi în mare parte din ţară şi în special în vestul ţării valabile pentru perioada 4 februarie, ora 13:00 – 5 februarie, ora 08:00. Acestea vizează fenomene precum intensificări ale vântului şi cantităţi de precipitaţii precum şi ninsori viscolite la altitudini mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici