DOCUMENT  CNSU a decis. Programul teraselor, barurilor şi al sălilor de jocuri de noroc, limitat în Bucureşti şi alte 7 judeţe, de pe 2 august

  • CNSU a stabilit astăzi zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc şi altora asemenea
  • Aceste zone sunt: judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti
  • Decizia intră în vigoare de mâine
9559 afișări
Imaginea articolului CNSU a decis. Programul teraselor, barurilor şi al sălilor de jocuri de noroc, limitat în Bucureşti şi alte 7 judeţe, de pe 2 august

Sursă foto: Mediafax

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi hotărârea numărul 38 din 1 august 2020, a comunicat CNSU.

La propunerea specialiştilor, au fost stabilite zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc şi altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19), se menţionează în comunicat. 
 
Aceste zone sunt: judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti. 

Potrivit hotărârii, terasele şi sălile de jocuri de noroc se închid în intervalul 23:00 - 6:00.  Restricţiile se aplică pentru o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
Măsura intră în vigoare începând de duminică, 2 august, ora 12:00. Demersul vine ca urmare a numărului mare de cazuri de Covid-19 din ultimele zile. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
terase,
program

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici