Cod galben de ceaţă în 10 judeţe. Trafic în condiţii de ceaţă densă pe trei autostrăzi

Zece judeţe sunt sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări de tip nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe trei. autostrăzi

78 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în 10 judeţe. Trafic în condiţii de ceaţă densă pe trei autostrăzi

Cod galben de ceaţă în 10 judeţe. Trafic în condiţii de ceaţă densă pe 3 autostrăzi

Avertizările vizează, până la ora 10.00, judeţele Caraş-Severin şi Alba, până la ora 9.00 judeţele Buzău şi Cluj, iar până la ora 8.00. Ialomiţa, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman şi Gorj.

Ceaţa duce la scăderea vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

De asemenea, tot în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, se circulă şi pe tronsonul kilometric 280 (localitatea Apoldu de Jos, judeţul Sibiu) - 391 (oraşul Deva, judeţul Hunedoara) al autostrăzii A1 Sibiu - Deva.

În condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate între 100 şi 150 de metri, se desfăşoară traficul şi pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul kilometric 10 (Bucureşti) -105 (Drajna, judeţul Călăraşi).

Taguri:
avertizare,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici