COD GALBEN de ceaţă în 22 de judeţe şi în Bucureşti

Administratia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ceaţă, valabilă vineri dimineaţă, pentru 22 de judeţe şi municipiul Bucureşti.

774 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă în 22 de judeţe şi în Bucureşti

COD GALBEN de ceaţă în 22 de judeţe şi în Bucureşti (Imagine:Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Avertizarea este valabilă pentru judeţele Sibiu, Braşov, Alba, Covasna, Harghita şi Mureş, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti), Vrancea, Bacău, Neamţ, Galaţi, Vaslui şi Iaşi, inclusiv E85 şi pentru zona de câmpie din sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.

În aceste judeţe se va semnala "ceaţă, ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m", notează ANM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici