Cod galben de ceaţă în judeţul Harghita

Peste 30 de localităţi din judeţul Harghita se află, luni dimineaţă, sub avertizare cod galben de ceaţă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

82 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în judeţul Harghita

Cod galben de ceaţă în judeţul Harghita

Avertizarea cod galben de ceaţă Administraţiei Naţionale de Meteorologie este în vigoarede la ora 8.00 până la ora 11.00 în 32 de localităţi din judeţul Harghita: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Topliţa, Cârţa, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Dăneşti, Ditrău, Frumoasa, Gălăuţaş, Joseni, Lăzarea, Leliceni, Mădăraş, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Sărmaş, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomeşti, Tuşnad şi Voşlăbeni.

Vizibilitatea este scăzută din cauza ceţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici