UPDATE Cod galben de ceaţă şi burniţă până la ora 14 în şapte judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de ceaţă pentru judeţele Gorj, Vâlcea, Vrancea, Galaţi, Bacău, Neamţ şi Suceava până la ora 14. De asemenea, ceaţa este însoţită de burniţă.

534 afișări
Imaginea articolului UPDATE Cod galben de ceaţă şi burniţă până la ora 14 în şapte judeţe

Cod galben de ceaţă

Din cauza ceţii, vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar circulaţia pe autostrăzi şi drumuri naţionale se desfăşoară îngreunat.

Fenomenul se va manifesta inclusiv pe drumurile naţionale şi europene din judeţele aflate sub atenţionare cod galben.

Saisprezece judeţe sau fost, sâmbătă dimineaţa, sub avertizare cod galben de ceaţă, din cauza căreia vizibilitatea este redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă pentru judeţele Cluj şi Satu Mare până sâmbătă, la ora 10.

Judeţele Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea, Dolj, Tulcea şi Constanţa sunt sub codgalben de ceaţă până la ora 9.00.

În cazul judeţelor Vrancea, Botoşani, Bacău, Vaslui, Galaţi, Neamţ şi Suceava atenţionarea expiră la ora 8.30.

Ceaţa reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici