COD GALBEN DE FURTUNĂ în Bucureşti şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de grindină, vânt cu aspect de vijelie şi ploaie pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov.

976 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN DE FURTUNĂ în Bucureşti şi Ilfov

COD GALBEN DE FURTUNĂ în Bucureşti şi Ilfov (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

În cea mai mare parte a judeţului Ilfov şi zona municipiului Bucureşti, se vor produce grindină, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, cantităţi de precipitaţii ce pot atinge şi depăşi 15 - 20 l/mp, descărcări electrice.

Avertizarea cod galben este valabilă de la ora 16:30 până la ora 18:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici