COD GALBEN de inundaţii pe râuri din judeţele Buzău, Vrancea şi Galaţi

Mai multe râuri din judeţele Buzău, Vrancea şi Galaţi se află sâmbătă, până la ora 15.00, sub cod galben de inundaţii, potrivit unei atenţionări cod galben emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

438 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de inundaţii pe râuri din judeţele Buzău, Vrancea şi Galaţi

COD GALBEN de inundaţii pe râuri din judeţele Buzău, Vrancea şi Galaţi (Imagine: Gabriel Fluerariu/ Mediafax Foto)

Atenţionarea vizează râurile mici din bazinele hidrografice Rm. Sărat (judeţele Buzău si Vrancea), afluenţii Siretului din judeţul Galaţi (Geru, Suhu, Chineja) şi unii afluenţi ai Buzăului (judeţul Buzău).

Potrivit hidrologilor, în zonele vizate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri şi debite, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici