Cod galben de ninsoare, vânt şi ger în toată ţara

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsoare, vânt şi ger în toată ţara, valabilă de joi seară până vineri la prânz. Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), de joi, ora 20.00 şi până vineri, ora 12.00, vântul va prezenta intensificări temporare în toate regiunile ţării, cu viteze ce vor depăşi la rafală 70 - 75 de kilometri pe oră, îndeosebi în sudul şi în estul ţării.

125 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ninsoare, vânt şi ger în toată ţara

Atenţionare cod galben de ninsoare, vânt şi ger în toată ţara

În nord, centru şi est, precum şi în zonele montane va ninge, iar local va fi şi viscol.

Meteorologii menţioneazş că în regiunile vestice ploile se vor transforma în ninsori încă de joi după-amiază.

Vineri, precipitaţiile şi vântul se vor diminua, dar vremea va intra într-un proces de răcire accentuată, devenind local geroasă, se mai arată în atenţionarea ANM.

Vezi cum va fi vremea in oraşul tău!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici