Cod galben de ploi, dar şi de vânt. Care sunt cele patru judeţe afectate

Meteorologii au emis, duminică, atenţionări cod galben de ploi, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pentru judeţele Bistriţa-Năsăud şi Dolj. De asemenea, au fost anunţate atenţionări cod galben de vânt puternic pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.

1167 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ploi, dar şi de vânt. Care sunt cele patru judeţe afectate

Cod galben de ploi, dar şi de vânt. Care sunt cele patru judeţe afectate

ANM a emis o atenţionare cod galben de frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care local vor depăşi 20 - 25 de litri pe metru pătrat, grindină de dimensiuni mici pentru judeţul Bistriţa-Năsăud. Atenţionarea este în vigoare până la ora 16.00, iar ca fenomene asociate sunt menţionate intensificări de scurtă durată ale vântului.

De asemenea, a fost dată o atenţionare cod galben de ploi pentru judeţul Dolj, până la ora 16.05. Aici se vor înregistra frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar ca fenomene asociate, averse care vor cumula 20 - 25 de litri pe metru pătrat şi grindină de mici dimensiuni.

În judeţele Constanţa şi Tulcea, se vor semnala rafale care pot atinge 55 - 65 de kilometri pe oră. Atenţionarea cod galben pentru judeţele Constanţa şi Tulcea este în vigoare până la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici