COD GALBEN de ploi şi vânt în Capitală şi alte opt judeţe. Circulaţia, blocată în mai multe zone din ţară

Meteorologii au emis luni o atenţionare cod galben de ploi şi vânt, valabilă pentru Bucureşti, Ilfov, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Olt, Dolj şi Vâlcea.

4135 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ploi şi vânt în Capitală şi alte opt judeţe. Circulaţia, blocată în mai multe zone din ţară

Cod galben de ploi şi vânt în Capitală şi alte opt judeţe

În Bucureşti, Ilfov, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu, atenţionarea este valabilă până la ora 18.00.

În judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea, avertizarea va fi în vigoare până la ora 18.30.

În intervalul menţionat, se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse, anunţă meteorologii.

Trafic blocat pe DN 22A, în Tulcea, din cauza ploii torenţiale

Traficul este blocat, luni, pe Drumul Naţional 22, între localităţile Cataloi şi Ciucurova, din cauza ploii torenţiale care a căzut în zonă, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier pe DN22A Cataloi – Ciucurova este oprit pe ambele sensuri în zona localităţii Nalbant (judeţul Tulcea).

Judeţul Tulcea se află sub atenţionare cod galben de ploi până luni, la ora 18.30. Potrivit ANM, se vor semnala descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi averse care vor cumula până la 20 de litri pe metrul pătrat.

Circulaţie îngreunată pe A1 din cauza furtunii

Se circulă îngreunat pe tronsonul kilometric 13 – 18 al autostrăzii Piteşti – Bucureşti.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, întrucât pe tronsonul kilometric 13 – 18 traficul rutier se desfăşoară dificil, din pricina furtunii şi a grindinei", transmite Poliţia Română.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici