COD GALBEN de vânt în Bucureşti şi cinci judeţe din sud

Capitala şi cinci judeţe din sud, respectiv Teleorman, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi şi Giurgiu, se află, până vineri la 2.30, sub cod galben de vânt, potrivit unei atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

359 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt în Bucureşti şi cinci judeţe din sud

COD GALBEN de vânt în Bucureşti şi cinci judeţe din sud (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În zonele vizate, vântul va avea intensificări de până la 55-65 de kilometri pe oră.

Pe de altă parte, ANM a emis, joi, o informare potrivit căreia, în intervalul vineri, ora 6.00 - sâmbătă, ora 9.00, va ploua în sudul, centrul şi estul ţării, cantităţile de apă vor fi de 15-20 de litri pe metru pătrat, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor atinge la rafală 55-60 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici