COD GALBEN de vânt în cinci judeţe din ţară

Judeţele Botoşani, Suceava, Caraş-Severin, Timiş şi Sibiu se află duminică, până la ora 20.00, sub cod galben de vânt, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

694 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt în cinci judeţe din ţară

COD GALBEN de vânt în cinci judeţe din ţară (Imagine: Mediafax Foto)

UPDATE 22:00 Codul galben de vânt pentru Botoşani, Suceava, Caraş-Severin şi Sibiu, prelungit până la 2.00

Codul galben de vânt pentru judeţele Botoşani, Suceava, Caraş-Severin şi Sibiu a fost prelungit până la ora 2.00 a nopţii de duminică spre luni, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

UPDATE 15:00 CODUL GALBEN de vânt pentru judeţele Botoşani, Suceava, Caraş-Severin, Timiş şi Sibiu a fost prelungit până la ora 20.00, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cele mai puternice rafale, de până la 90 km/h, sunt aşteptate, conform meteorologilor, în judeţul Sibiu, mai precis pe Valea Oltului şi în zona montană.

În Caraş-Severin şi Timiş, în special în sudul celor două judeţe, vântul va avea intensificări ce vor atinge şi depăşi, local, 60-70 km/h şi, izolat, 80 km/h.

În judeţele Botoşani şi Suceava, rafalele de vânt vor avea până la 50-55 km/h şi vor spulbera zăpada.

În Botoşani şi Suceava fuseseră anunţate intensificări locale ale vântului de 50-55 km/h, care vor spulbera zăpada depusă anterior.

Atenţionarea pentru Caraş-Severin şi Timiş a vizat în special sudul acestor judeţe, unde vântul va sufla, izolat, cu 80 km/h.

În dimineaţa zilei de duminică, sudul judeţului Caraş-Severin, în special zona localităţilor Oraviţa şi Moldova Nouă, s-a aflat sub cod portocaliu de vânt puternic, înregistrându-se rafale de până la 90 km/h.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici