COD GALBEN de vânt în patru judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări de cod galben de vânt valabile sâmbătă în mai multe zone din ţară, rafalele depăşind chiar 90 de kilometri la oră.

798 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt în patru judeţe

COD GALBEN de vânt în patru judeţe (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Codul galben de vânt pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Sibiu a fost prelungit până la ora 2.00 a nopţii de sâmbătă spre duminică.

Atenţionările vizează, în Caraş-Severin, în special sudul judeţului şi zona de munte aferentă, sudul Timişului şi, de asemenea, sudul judeţului Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului şi zona montană.

În aceste zone, vântul va avea intensificări ce vor putea depăşi, la rafală, 60-70 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici