Cod galben de vânt puternic. Judeţele vizate de avertizarea meteorologilor

UPDATE. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare cod galben de vânt puternic pentru judeţul Sibiu şi a prelungit atenţionarea pentru judeţul Caraş-Severin până la ora 18.00.

871 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt puternic. Judeţele vizate de avertizarea meteorologilor

Cod galben de vânt puternic şi de ceaţă. Judeţele vizate

În judeţul Sibiu sunt vizate de atenţionare zona de munte de peste cota 1.800 de metri, precum şi municipiul Sibiu şi Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Roşia, Şura Mare, Boiţa. În aceste zone, se vor înregistra intensificări ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 70-80 kilometri la oră, până la ora 16.00.

În ce priveşte judeţul Caraş-Severin, atenţionarea cod galben de vânt puternic emisă iniţial până la ora 13.00 a fost prelungită până la ora 18.00.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, atenţionări nowcasting cod galben de vânt puternic pentru judeţul Caraş-Severin şi cod galben de ceaţă pentru Harghita. 

În mai multe localităţi ale judeţului Caraş-Severin vântul va depăşi la rafală 70 - 80 de kilometri pe oră.

Avertizarea este în vigoare până la ora 13.00.

Totodată, judeţul Harghita este, până la ora 11.00, sub cod galben de ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici