Cod GALBEN ŞI PORTOCALIU de furtuni, ploi torenţiale şi grindină în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, mai multe avertizări nowcasting cod galben şi portocaliu de furtuni, ploi torenţiale şi grindină pentru şase judeţe.

17115 afișări
Imaginea articolului Cod GALBEN ŞI PORTOCALIU de furtuni, ploi torenţiale şi grindină în mai multe judeţe

Cod galben de furtuni, ploi torenţiale şi grindină în şase judeţe

ANM a anunţat cod galben nowcasting de intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice şi averse ce vor cumula 20...25 l/mp, valabil până la 8.30, în judeţele Neamţ şi Iaşi.

Un alt cod galben nowcasting este în vigoare până la ora 9.00 în Covasna şi anunţă frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, averse care vor cumula local 25-30 l/mp şi grindină de dimensiuni mici.

Până la ora 8.00, în judeţele Braşov, Harghita şi Sibiu se anunţă frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, averse care vor cumula local 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici.

Cod portocaliu de furtuni şi ploi torenţiale în cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, mai multe avertizări nowcasting cod portocaliu de furtuni, ploi torenţiale şi grindină pentru cinci judeţe.

ANM a anunţat cod portocaliu nowcasting de intensificări ale vântului, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi averse torenţiale care vor cumula local 25-35 l/mp, valabil până la 10.30, în judeţele Bacău, Neamţ şi Vrancea.

Un alt cod galben nowcasting este în vigoare până la ora 9.30 în zona de munte a judeţelor Bacău şi Vrancea şi anunţă intensificări ale vântului, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi averse torenţiale care vor cumula local 25-35 l/mp.

De asemenea, până la ora 9.00 în Covasna şi Harghita se anunţă intensificări ale vântului, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi averse torenţiale care vor cumula local 25-35 l/mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici