COD PORTOCALIU de inundaţii, în Teleorman, Giurgiu şi Ilfov

Hidrologii au emis o avertizare de cod portocaliu de inundaţii pe râurile Urlui, judeţul Teleorman, şi Sabar, judeţele Giurgiu şi Ilfov, valabilă duminică de la ora 12.00 la ora 20.00.

215 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de inundaţii, în Teleorman, Giurgiu şi Ilfov

COD PORTOCALIU de inundaţii, în Teleorman, Giurgiu şi Ilfov (Imagine: Liliana Bujdei/Mediafax Foto)

Avertizarea vizează pe râul Urlui, curs inferior, afluent al Călmăţuiului, şi râul Sabar - curs inferior amonte de staţia hidrologică Vidra. După ora 20.00, aceste cursuri vor fi sub cod galben de inundaţii, până luni, la ora 12.00.

Totodată, există o atenţionare de cod galben pe râul Neajlov - sector aval confluenţă Glavacioc, judeţul Giurgiu, valabilă tot duminică, de la 12.00 la 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici