Cod portocaliu de inundaţii pe râul Crasna, în judeţul Satu Mare, până duminică

Râul Crasna, pe sectorul din aval de staţia Domăneşti, în judeţul Satu Mare, va fi sub avertizare cod portocaliu de inundaţii de sâmbătă până duminică după-amiază, atenţionarea cod roşu pe sectorul Domăneşti - Berveni al râului fiind ridicată.

98 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de inundaţii pe râul Crasna, în judeţul Satu Mare, până duminică

Cod portocaliu de inundaţii pe râul Crasna, în judeţul Satu Mare, până duminică

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, de sâmbătă, ora 14.00, până duminică, la ora 16.00, va fi instituit codul portocaliu pe râul Crasna, pe sectorul îndiguit din aval de staţia Domăneşti (judeţul Satu Mare).

Avertizarea cod roşu pe râul Crasna, pe sectorul Domăneşti- Berveni, care fusese emisă anterior, până sâmbătă, la ora 20.00, va fi ridicată de la ora 14.00.

Noua atenţionare a fost emisă ca urmare a menţinerii nivelurilor peste cotele de apărare, după propagarea viiturilor formate anterior în amonte, a precizat INHGA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici