Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din opt judeţe până miercuri noaptea

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din opt judeţe, valabilă de marţi, de la ora 24.00 şi până miercuri, la ora 24.00.

2502 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din opt judeţe până miercuri noaptea

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din opt judeţe până miercuri noaptea

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu pe râurile din bazinele hidrografice: Trotuş superior şi mijlociu (judeţele Harghita, Neamţ şi Bacău), Putna - bazin superior şi mijlociu (judeţul Vrancea), unii afluenţi ai Bistriţei din judeţele Neamţ şi Harghita, R. Negru, Homorod şi unii afluenţi mici din bazinul superior al Oltului (judeţele Harghita, Covasna şi Braşov).

Avertizarea intră în vigoare marţi, la ora 24.00 şi expiră miercuri, la ora 24.00.

"Fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele Bistriţa Năsăud, Sibiu, Harghita, Covasna, Bacău şi Vrancea", mai arată INHGA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici