COD PORTOCALIU de inundaţii pentru judeţul Tulcea, zona Delta Dunării, până vineri la ora 16.00

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundaţii, valabilă de marţi până vineri, pentru judeţul Tulcea, zona Delta Dunării. Două sectoare ale Dunării sunt sub cod galben de inundaţii.

643 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de inundaţii pentru judeţul Tulcea, zona Delta Dunării,  până vineri la ora 16.00

COD PORTOCALIU de inundaţii pentru judeţul Tulcea, zona Delta Dunării

Hidrologii au instituit cod galben de inundaţii începând de marţi ora 16.00 până vineri la aceeaşi oră pe Dunăre, pe sectorul aval Călăraşi - Galaţi, fiind vizate judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Brăila şi Galaţi.

De asemenea, de marţi după-amiază până în 30 aprilie este cod galben de pe sectorul aval Galaţi, în judeţele Galaţi şi Tulcea.

Începând de marţi ora 16.00 până vineri la aceeaşi oră este cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre, ȋn Delta Dunării, judeţul Tulcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici