COD PORTOCALIU şi cod galben de inundaţii până duminică, la ora 22.00. Care sunt judeţele afectate

Hidrologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundaţii râuri din judeţele Giurgiu şi Teleorman, până la ora 12.00, interval în care vor fi şi sub cod galben râuri din 12 judeţe. UPDATE: Codul portocaliu de inundaţii pe râuri din Giurgiu şi Teleorman, prelungit.

1672 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU şi cod galben de inundaţii până duminică, la ora 22.00. Care sunt judeţele afectate

COD PORTOCALIU şi cod galben de inundaţii până la ora 18.00. Care sunt judeţele afectate

Hidrologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de inundaţii pe râuri din judeţele Giurgiu şi Teleorman până duminică la ora 12.00. De asemenea, râuri din 11 judeţe sunt tot weekend-ul sub avertizare cod galben de inundaţii.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA) a prelungit avertizarea cod portocaliu de inundaţii pe râurile din bazinele hidrografice Neajlov şi Câlniştea, din judeţele Giurgiu şi Teleorman.

Avertizarea cod portocaliu expiră duminică la ora 12.00.

Totodată, râuri din judeţele Olt, Mehedinţi, Dolj, Harghita, Mureş, Sibiu, Alba, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa Năsăud sunt, până sâmbătă la ora 12, duminică la ora 22.00, respectiv luni ora 16.00 sub avertizare cod galben de inundaţii.

Râurile din bazinele hidrografice Călmăţui şi Neajlov, judeţele Giurgiu şi Teleorman, rămân sub cod galben de inundaţii până luni la ora 16.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici